EğitimGenelİlçeler

Kepsut Kardeş Okulunu Unutmadı

Kepsut Çok Programlı Anadolu Lisesi, kardeş okulu Gaziantep İli Araban İlçesi Şeyh Mehmet-Besime Öztürk Anadolu İmam Hatip Lisesi ile bayramlaştı.

6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve tüm ülkeyi derinden etkileyen depremin ardından Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından uygulanan Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) Projesi kapsamında, Kepsut Çok Programlı Anadolu Lisesi Gaziantep İli Araban İlçesi Şeyh Mehmet-Besime Öztürk Anadolu İmam Hatip Lisesi ile kardeş okul oldu. Kepsut Çok Programlı Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri uygulama üzerinden kardeş okulları Şeyh Mehmet-Besime Öztürk Anadolu İmam Hatip Lisesi idareci, öğretmen ve öğrencileriyle görüşerek bayramlaştı.

Okul Müdürü Esra Özay Gözükara, “Şehirlerini, ilçelerini, okullarını ve kendilerini tanıtarak yaşadıkları deprem felaketinden, durumlarından bahseden Kardeş Okulumuzdaki ekip ile duygularını düşüncelerini paylaşan öğretmen ve öğrencilerimiz bir nebze olsa onların duygularına ortak olmanın, onlara kendilerinin yanlarında olduğumuzu hissettirmenin ve kilometrelerce uzakta dahi olsak Ramazan Bayramlarını kutlayarak mutlu edebilmenin sevinciyle ve onları şehrimize, okulumuza davet ederek görüşmemizi tamamladık” ifadelerini kullandı.

Görüşmeye Kepsut Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Esra Özay Gözükara, Müdür yardımcısı N. Semra Kamacı, ÇEDES Proje Yürütücüsü Matematik Öğretmeni Işıl Dönmez, Kök Değerler Ekibi Başkanı Matematik Öğretmeni Ayşenur Yiğit, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenleri Hatice Sarar ve Zeynep Ayağ ile 11. sınıf öğrencileri katıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir