GenelSiyaset

‘Zafer Partisi’ni Bağlamaz’

ATA İttifakı cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan’ın seçimlerin ikinci turunda Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceklerini duyurmasının ardından, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ “Sayın Sinan Oğan’ın açıklaması sadece kendi politik tercihidir. Bu açıklama Zafer Partisi’ni temsil etmemekte ve bağlamamaktadır” dedi.

ATA İttifakı cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan’ın seçimlerin ikinci turunda Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceklerini duyurmasının ardından bir açıklama da Zafer Partisi’nden geldi. Parti’den yapılan açıklamada: “Ata İttifakı, ortak karar alma ve hareket etme tercihlerinden vazgeçmiştir. Bugünden itibaren, taraflar sadece kendi adlarına karar alacaktır. Bu sebeple Zafer Partisi’nin kararını, Genel Başkanımız Prof. Dr. Ümit Özdağ, yarın saat 11.00’de düzenleyeceği basın toplantısında açıklayacaktır” denildi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ise “Sayın Sinan Oğan’ın açıklaması sadece kendi politik tercihidir. Bu açıklama Zafer Partisi’ni temsil etmemekte ve bağlamamaktadır. Zafer Partisi adına açıklama yarın saat 11.00’de benim tarafımdan yapılacaktır.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir