EğitimGenel

Gastronomide Güncel Gelişmeler Konuşuldu

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünün yapım ve yönetimini gerçekleştirdiği ve Balıkesir Üniversitesi YouTube kanalından canlı yayınlanan program serisinin ikinci yayını, “Gastronomide Güncel Gelişmeler” başlıklı program oldu.

Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünün Rektörlük bünyesinde kurulan stüdyosunda gerçekleştirilen ve Moderatörlüğünü Balıkesir Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Doğdubay’ın yaptığı “Gastronomide Güncel Gelişmeler” adlı canlı yayına,  Gaziantep Üniversitesi Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Ceyhun Uçuk konuşmacı olarak katıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir