EğitimGenelİlçeler

Müdür Tatlı Okul Sıralarında

İl Millî Eğitim Müdürü Ali Tatlı; ilçelere gerçekleştirdiği ziyaretlerde okul atmosferini öğrencilerle birlikte yaşıyor, eğitim öğretim heyecanına sınıflarda ortak oluyor.

Bu kapsamda; Karesi Ercan Kıvrak İlkokulu ve Altıeylül Kesirven Şehit Mehmet Eren İlk ve Ortaokulunu ziyaret eden Müdür Tatlı; okulların fiziki imkanlarını inceleyerek öğretmen ve öğrencilerle buluştu.

Gerçekleştirdiği ziyaretlerde; öğrencilerin başarısı ve eğitim öğretime dair genel ihtiyaçlar üzerine okul yöneticileri ve öğretmenlerle birlikte değerlendirmelerde bulundu. Sınıf ziyaretleri esnasında yıllar önce oturmuş olduğu sıraları öğrencilerle birlikte paylaşarak onların penceresinden eğitim öğretim süreçlerini gözlemledi. Öğrencileri dinlemenin, onların sorularını cevaplamanın ne kadar önemli olduğunun bilinciyle çocuklarla sohbet etti. Öğrencilerle soru cevap şeklinde gerçekleştirdiği sohbetlerde, öğrencilere sorduğu sorulara aldığı cevaplar Tatlı’yı ve sınıfı tebessüm ettirdi.

Okulların farklı alanlarını gezerek incelemeler yaptıktan sonra meslektaşlarıyla da bir araya gelen İl Müdürü Ali Tatlı, Balıkesir’de yürütülen ve planlanan çalışmalar hakkında öğretmenlerle istişare etti. Eğitimin yapıtaşı olan öğretmenlerin görüş, istek ve önerilerini Müdür Tatlı ile paylaştığı mini toplantılarda; öğrencilerin akademik başarılarını artırmak için yapılacak çalışmalar, öğrencilerimize kazandırılması gereken millî ve manevi değerler üzerinde duruldu.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir