Bilim&TeknolojiEğitimGenelİlçeler

Yaratıcılık ve Teknoloji Buluştu

Burhaniye’de gençlerin sanatsal ve teknolojik yaratıcılıklarını sergileyebilecekleri resim ve teknoloji tasarımı alanındaki becerilerini geniş bir kitleyle paylaşmalarına olanak tanıyan Gençlik Haftası Resim ve Teknoloji Tasarım Sergisi düzenlendi.

İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, okulların ve kurumların yıl boyunca hazırladıkları çalışmalardan oluşan eserlerin yer aldığı Gençlik Haftası Resim ve Teknoloji Tasarım Sergisi’ni gezerek öğrenciler ve öğretmenlerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Öğrencilerin yaratıcı düşünce ve yeteneklerini ortaya koyan çeşitli projelerden oluşan sergi; ziyaretçilerden büyük ilgi gördü. Öğrencilerin çalışmalarını büyük bir ilgiyle inceleyen İl Müdürü Tatlı, her bir eserin arkasındaki emeği ve yaratıcı süreci öğrenmeye özen gösterdi. Özellikle teknolojik tasarımlar, inovatif projeler ve bu alandaki gelişmeler hakkında detaylı bilgi aldı.
Gençlerin teknolojiye olan ilgisini artırmanın yanı sıra, onların problem çözme ve eleştirel düşünme becerilerini geliştirmelerine de yardımcı olan sergi ile ilgili değerlendirmelerini yapan İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı şunları kaydetti:
“Gençlik Haftası Resim ve Teknoloji Tasarım Sergisi; sadece gençler için değil, aynı zamanda aileler, öğretmenler ve teknoloji meraklıları için de ilgi çekici bir etkinliktir. Bu sergi, gençlerimizin yeteneklerini daha geniş bir toplulukla paylaşarak kendilerine olan güvenlerini artırmalarına katkıda bulunur. Sergideki etkileşimler ve deneyimler, öğrencilerimizin gelecekteki kariyer seçimlerinde ve kişisel gelişimlerinde önemli bir rol oynayabilir. Bu nedenle, Gençlik Haftası Resim ve Teknoloji Tasarım Sergisi, hem sanatsal hem de teknolojik alanda gençlerin potansiyellerini keşfetmeleri ve geliştirmeleri için önemli bir platformdur.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir