EğitimGenel

BAÜN’den Emekliler Yılı Faaliyetlerine Destek

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) ve Balıkesir Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü arasında, “Emekliler Yılı” kapsamında yapılacak faaliyetlere ilişkin iş birliği protokolü imzalandı.

Balıkesir Üniversitesi Yönetim Kurulu odasındaki törenle imzalanan protokolü kurumlar adına; BAÜN Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu ve Balıkesir Sosyal Güvenlik İl Müdürü Şeref Karaca imzaladı.

İmzalanan protokol ile emeklilerin yaşamın tüm boyutlarıyla sosyal refahlarını ve iyilik hallerini desteklemek, onların bilgi ve tecrübelerinden yararlanarak potansiyellerini kullanabilmelerini de sağlamak üzere eğitim, çalıştay, panel, sempozyum, konferans, sosyal ve kültürel faaliyetler düzenlenmesi amaçlandı. Ayrıca emeklilerin üniversite kütüphanesi ile sosyal ve sportif tesisler gibi alanlardan faydalanmaları için kolaylaştırıcı faaliyetler ve dışa dönük eğitim ve kurs faaliyetlerinde destekler sağlanması da planlandı.

Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, Prof. Dr. Murat Doğdubay ve Prof. Dr. Fatih Satıl’ın da yer aldığı protokol imza töreninde Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu, konuklarına iş birlikleri için teşekkür ederek, protokolün emekliler adına hayırlı olması dileklerinde bulundu. Balıkesir Sosyal Güvenlik İl Müdürü Şeref Karaca da Rektör Oğurlu’ya ev sahipliği için teşekkür ederken, üniversite ile iş birliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.