Genel

10Riders Motosiklet Kulübü’nden Anlamlı Ziyaret

10Riders Balıkesir Motosiklet Kulübü, vatanımızın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden kahraman şehitlerin hiçbir zaman unutulmayacağını bir kez daha vurgulamak adına, Şehit Uzman Çavuş Okan Dinçer’in ailesini ve kabrini ziyaret etti. Aynı köydeki diğer Şehidimiz Astsubay Çavuş Ömer Yiğit Ulus’un da kabri ziyaret edilerek dualar edildi.

Ziyaretimiz, dün gerçekleştirilen anlamlı bir etkinlik ile başladı. Kulüp üyeleri, motosiklet konvoyu eşliğinde Bigadiç’te bulunan kabrinin bulunduğu şehitliğe hareket etti. Şehidimizin kabri başında dualar edildi.
Şehit Uzman Çavuş Okan Dinçer’in ve Şehit Astsubay Çavuş Ömer Yiğit Ulus’un aziz hatırası önünde saygıyla eğilirken, millet olarak şehitlerimize duyduğumuz minnettarlığı bir kez daha dile getirdik.
Kabir ziyaretinin ardından, Şehit Uzman Çavuş Okan Dinçer’in ailesi ile bir araya gelindi. Aileye destek olmanın ve yanlarında olduğumuzu hissettirmenin ne kadar önemli olduğunun bilinciyle, onlarla gönülden bir sohbet gerçekleştirdik.
10Riders ailesi, vatanımız uğruna canını veren her bir kahramanımızın ailelerinin her zaman yanlarında olacağımızı bir kez daha ifade etti.
10Riders Motosiklet Kulübü Başkanı Özgür Candar;  “Şehidimiz Okan’ın motosiklet tutkunu olduğunu biliyorduk ve şehit olmadan önce ailesine söylediği “gelince motoru büyüteceğim” sözleri de bizi yaralamıştı. Şehidimizi ebedi ikametgahı köyüne defnettikten sonra ailesinin isteği ile istedigi gibi bir motosikleti başucuna götürmüştük. O günden bugüne ailesi ile irtibatımiz hiç kesilmedi. Onlar vatan için canlarını veren kahramanlar. Geride bıraktıkları da bas tacımız. Elimizden ne gelirse yanlarında olacağız” dedi. 10Riders Motosiklet Kulübü olarak, bu tür etkinliklerle toplumsal dayanışma ve vatanseverlik bilincini yaygınlaştırmak için çalışmaya devam edeceğiz. Şehitlerimiz ve gazilerimiz, milletimizin en değerli emanetleridir ve her zaman gönlümüzde, dualarımızda yaşayacaklardır” dedi.