GenelİlçelerSiyaset

‘Küçük Esnaf Desteklenmeli’

İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı ve Balıkesir Milletvekili Adayı Turhan Çömez, Dursunbey’de yaptığı esnaf ziyaretinde küçük esnafın desteklenmesi gerektiğine dikkat çekti.

İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Turhan Çömez, Balıkesir’in Dursunbey ilçesinde yaptığı esnaf ziyareti sırasında bir takı dükkanını ziyaret etti. Dursunbey Güğü Mahallesi’nde çıkarılan mor renkli, şifalı ametist taşı hakkında işletme sahibinden bilgi alan Çömez, taşın işlenerek sanat eseri haline geldiğini söyledi. Çömez, ülkenin zenginliklerine değinerek “Türkiye’de yerin altı da üstü de çok zengin. Türkiye dünyanın en bereketli coğrafyası. Bizim vazifemiz bu büyük zenginliği Türk insanına tahsis edebilmek.” diye konuştu. İYİ Parti iktidarında küçük işletmelerin destekleneceğine dikkat çeken Çömez, “Bu işletmeler bu güzel ürünleri dünyanın her yerine pazarlamalılar. Biz iktidara geldiğimizde küçük işletmeleri ve özellikle zanaatkarlarımızı destekleyeceğiz. Sadece kendi bölgemizde değil bütün dünyada ürünlerinin pazarlanabilmesi için elimizden gelen desteği sağlayacağız.” dedi.

“AMACIMIZ ÜLKENİN ZENGİNLİĞİNİ HERKESE YAYMAK”

İYİ Parti olarak amaçlarının Türkiye’deki zenginliği tabana yaymak olduğunu söyleyen Çömez, “Amacımız ülkenin tamamına bu zenginliği yayabilmek, üç beş çeteye değil. İnşallah bu Dursunbey’de çıkarılan, İstanbul’da işlenerek satışa sunulan bu güzel ürünler, bizim katkı ve desteklerimizle dünyanın her yerinde pazarlanıyor olacak. Küçük işletmeler de giderek büyüyecek.” şeklinde konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir