Genelİlçeler

JASAT Hırsızlara Geçit Vermedi

Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) Balıkesir il genelinde yaptığı operasyonlarda çeşitli hırsızlık olaylarında 8 kişiyi yakaladı.

Altıeylül’de , Ö.G. isimli şahsa ait traktör kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce çalındı. Meydana gelen hırsızlık olayının aydınlatılmasına yönelik Jandarma Suç Araştırma Timlerinden (JASAT) özel bir ekip oluşturdu. Oluşturulan özel ekip tarafından yapılan titiz çalışma ve araştırmalar neticesinde, çalınan traktörün bir kamyonete yüklenerek Manisa istikametine götürüldüğü tespit edilmesi üzerine, yapılan takip neticesinde bahse konu çalınan traktör E.B. isimli şüphelinin ikametinde ele geçirildi. Hırsızlık olayını gerçekleştiren E.B. ve O.K. isimli şüpheliler icra edilen operasyon ile yakalanarak haklarında adli işlem yapılmış olup, çalınan traktör sahibine teslim edildi.

KABLO HIRSIZI 3 KİŞİ YAKALANDI
Altıeylül’de jandarmanın dedektifleri olan Jandarma Suç Araştırma Timlerinden (JASAT) yaptığı operasyonda Altıeylül ilçesinde meydana gelen 6 kablo ve bağ/bahçeden hırsızlık olaylarını gerçekleştiren M.Ö. İ.K. ve R.N. isimli 3 şüpheli şahıs icra edilen operasyon ile yakalanarak, sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.
Çalınan jeneratör ve muhtelif bağ ve bahçe malzemeleri sahiplerine teslim edildi.

KÖRFEZ BÖLGESİNDE 3 ŞÜPHELİ YAKALANDI
Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahasında, Edremit ve Havran’da son dönemde meydana gelen hırsızlık olaylarının aydınlatılmasına yönelik Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) özel bir ekip oluşturdu. Oluşturulan özel ekip tarafından yapılan titiz ve detaylı araştırmalar sonrasında, Edremit ve Havran ilçelerinde meydana gelen 6 iş yerinden, bağ/bahçeden hırsızlık olaylarını gerçekleştiren 3 şüpheli icra edilen operasyon ile yakalandı.
3 şüpheliden ikisi sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir